Statystyki Rejestr zmian Mapa strony

Nabór na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze: Kierownik Działu Administracyjnego i Transportowo - Sprzętowego

Oferty pracy, Poniedziałek, 29 listopada 2021

Zamość, dnia 29.11.2021r.

Dyrektor Zarządu Dróg Powiatowych w Zamościu

ogłasza nabór na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze

w Zarządzie Dróg Powiatowych w Zamościu

1. Szczebrzeska 69, 22-400 Zamość

Wolne kierownicze stanowisko urzędnicze:

Kierownik Działu Administracyjnego i Transportowo - Sprzętowego

Wymagania niezbędne:

• wykształcenie wyższe kierunek transport, mechanika, budowa maszyn lub inne techniczne
  • staż pracy co najmniej 5 lata, w tym co najmniej trzyletni staż pracy lub wykonywanie przez co najmniej 3 lata działalności gospodarczej o charakterze zgodnym z wymaganiami na danym stanowisku,
  • pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych,
  • niekaralność prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
  • obywatelstwo polskie,
  • stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na tym stanowisku,
  • nieposzlakowana opinia,
  • umiejętność obsługi komputera MS Office,
  • prawo jazdy kat „B”,
  • znajomość przepisów prawnych niezbędnych do wykonywania pracy na w/w stanowisku

Wymagania dodatkowe związane ze stanowiskiem pracy:

• znajomość sprzętów wykorzystywanych do utrzymywania dróg,
  • szybkie i skuteczne komunikowanie się oraz podejmowanie decyzji,
  • odpowiedzialność, rzetelność, dokładność w wykonywaniu zadań,
  • samodzielność oraz umiejętność sprawnej organizacji pracy

Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:

1. Prowadzenie całości spraw dotyczących gospodarki samochodowo – sprzętowej, paliwowej, materiałowej, energetycznej oraz łączności telekomunikacyjnej.
  2. Prowadzenie książek inwentarzowych środków trwałych oraz ewidencji przedmiotów nietrwałych w użytkowaniu.
  3. Prowadzenie spraw związanych z remontem środków trwałych.
  4. Sprawdzanie faktur za zużycie wody, paliw płynnych, energii elektrycznej, energii cieplnej, wynajmu lokali, za używanie środków łączności telekomunikacyjnej.
  5. Sprawowanie nadzoru nad realizacją umów na nowo zakupiony sprzęt.
  6. Nadzór nad przygotowaniem własnego sprzętu do zimowego utrzymania dróg.
  7. Likwidacja i upłynnienie w drodze przetargu zbędnych środków trwałych.
  8. Zabezpieczenie prawidłowego funkcjonowania sekretariatu.
  9. Zakup i ewidencja druków ścisłego zarachowania.
  10. Zabezpieczenie ZDP w środki trwałe i przedmioty nietrwałe oraz zaopatrzenie w materiały biurowe, środki czystości.
  11. Zlecanie naprawy urządzeń biurowych.
  12. Utrzymywanie pojazdów i sprzętu w ciągłej gotowości i sprawności technicznej.
  13. Prowadzenie dokumentacji związanej z eksploatacją samochodów i sprzętu (zużycie paliwa, olejów, smarów).
  14. Prowadzenie ewidencji kart drogowych i raportów pracy sprzętu.
  15. Sporządzanie sprawozdań z wprowadzenia do atmosfery substancji zanieczyszczających ze spalania paliw w silnikach spalinowych.
  16. Nadzór nad zapewnieniem utrzymywania czystości ZDP.
  17. Prowadzenie magazynu materiałowego ZDP.
  18. Uzgadnianie stanów ilościowo – wartościowych magazynu ze stanem ilościowo – wartościowym księgowości materiałowej.
  19. Przygotowywanie magazynu do inwentaryzacji wg regulaminu ZDP w Zamościu.

Informacja o warunkach pracy na danym stanowisku:

• praca w pełnym wymiarze czasu pracy,
  • budynki nieprzystosowane dla osób niepełnosprawnych poruszających się na wózkach inwalidzkich, konieczność pokonywania schodów w budynku,
  • praca biurowa

W miesiącu poprzedzającym datę upublicznienia ogłoszenia wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w ZDP w Zamościu, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnieniu osób niepełnosprawnych, jest niższy niż 6%.

Oferta powinna zawierać następujące dokumenty:

• kserokopie dokumentów potwierdzające posiadane wykształcenie, staż pracy, dodatkowe uprawnienia i kwalifikacje,
  • kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o pracę,
  • życiorys z uwzględnieniem dokładnego przebiegu zatrudnienia,
  • list motywacyjny,
  • oświadczenie kandydata o posiadaniu pełni praw publicznych i pełnej zdolności do czynności prawnych
  • oświadczenie kandydata o niekaralności wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
  • oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych, w celu przeprowadzenia naboru, zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2019r. poz. 1781 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 21 listopada 2008r. o pracownikach samorządowych (Dz.U. z 2019r. poz. 1282 z późn. zm.),
  • zaświadczenie o stanie zdrowia,
  • oświadczenie o posiadanym obywatelstwie,
  • podpisaną klauzulę informacyjną w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (tzw. RODO).

Wymagane dokumenty powinny być opatrzone własnoręcznym podpisem oraz datą.

Oferty należy składać w terminie do dnia 10 grudnia 2021r. do godz. 14.00 osobiście w siedzibie Zarządu Dróg Powiatowych w Zamościu ul. Szczebrzeska 69, 22-400 Zamość pokój nr 1 lub pocztą na wyżej wymieniony adres w zamkniętych kopertach z dopiskiem: „Nabór na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze - Kierownik Działu Administracyjnego i Transportowo - Sprzętowego”. Oferty, które wpłyną po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane.  Informacja, o wyniku naboru będzie umieszczona na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej www.bip.zdp.zamosc.pl oraz na tablicy informacyjnej w Zarządzie Dróg Powiatowych w Zamościu. Bliższe informacje można uzyskać pod nr telefonu 84 639 63 32.

KLAUZULA INFORMACYJNA

dla kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze, w tym kierownicze stanowisko urzędnicze w Zarządzie Dróg Powiatowych w Zamościu

1.Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Zarząd Dróg Powiatowych  w Zamościu, adres 22-400 Zamość, ul. Szczebrzeska 69.

2.W sprawach z zakresu ochrony danych osobowych mogą Państwo kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych: e-mail: adrian@mawir.pl lub pod adresem: ul. Św. Piątka 12, 22-400 Zamość.

1. Dane osobowe będą przetwarzane w celu właściwego przeprowadzenia procedury związanej z realizacją procesu rekrutacji na wolne stanowisko urzędnicze, w tym kierownicze stanowisko urzędnicze w Zarządzie Dróg Powiatowych w Zamościu.
  2. Dane osobowe będą przetwarzane jedynie w okresie niezbędnym do spełnienia celu, dla którego zostały zebrane lub okresie wskazanym w regulaminie naboru. Po spełnieniu celu, dla którego dane zostały zebrane, dane mogą być zwrócone lub ulegną zniszczeniu w terminie wynikającym z obowiązujących przepisów.
  3. Podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. a) Rozporządzenia.
  4. Odbiorcą Pani/Pana danych będą podmioty upoważnione na mocy przepisów prawa.
  5. Osoba, której dane dotyczą ma prawo do:

- żądania dostępu do danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

- cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,

- wniesienia skargi do organu nadzorczego w przypadku gdy przetwarzanie danych odbywa się z naruszeniem przepisów powyższego rozporządzenia, tj. Prezesa Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym konsekwencją niepodania danych osobowych jest niemożność uczestniczenia w procesie rekrutacji.

Ponadto informujemy, iż w związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych nie podlega Pan/Pani decyzjom, które opierają się wyłącznie na zautomatyzowanym przetwarzaniu, w tym profilowaniu, o czym stanowi art. 22 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych.

OŚWIADCZENIE O WYRAŻENIU ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), publ. Dz. Urz. UE L Nr 119, s. 1 do celów rekrutacji w ramach naboru na wolne stanowisko urzędnicze, w tym kierownicze stanowisko urzędnicze w Zarządzie Dróg Powiatowych w Zamościu.

Nabór na stanowisko ….......................................................................................................................

…..........................................................................................................................

data i podpis (imię i nazwisko) kandydata do pracy

KLAUZULA INFORMACYJNA

Na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady  (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (…) tzw. RODO

Przyjmuję do wiadomości, że:

1. administratorem moich danych osobowych jest Zarząd Dróg Powiatowych w Zamościu adres: 22-400 Zamość, ul. Szczebrzeska 69.
  2. kontakt do inspektora ochrony danych: e-mail: adrian@mawir.pl lub pod adresem: ul. Św. Piątka 12, 22-400 Zamość.
  3. moje dane osobowe będą przetwarzane w okresie niezbędnym do spełnienia celu, dla którego zostały zebrane lub okresie wskazanym w regulaminie naboru. Po spełnieniu celu, dla którego dane zostały zebrane, dane mogą być zwrócone lub ulegną zniszczeniu w terminie wynikającym z obowiązujących przepisów.
  4. dane osobowe będą przetwarzane jedynie w okresie niezbędnym do spełnienia celu, dla którego zostały zebrane lub okresie wskazanym w regulaminie naboru. Po spełnieniu celu, dla którego dane zostały zebrane, dane mogą być zwrócone lub ulegną zniszczeniu w terminie wynikającym z obowiązujących przepisów;
  5. podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. a) Rozporządzenia.
  6. odbiorcą moich danych będą podmioty upoważnione na mocy przepisów prawa.
  7. mam prawo do:

1. podanie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym konsekwencją niepodania danych osobowych jest niemożność uczestniczenia w procesie rekrutacji.
  2. dane osobowe nie podlegają decyzjom, które opierają się wyłącznie na zautomatyzowanym przetwarzaniu, w tym profilowaniu, o czym stanowi art. 22 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych.

Potwierdzam przyjęcie informacji do wiadomości

Data i  podpis (imię i nazwisko kandydata do pracy)